Artikel Terkini

Zulin Aziz Izin Jika Suami Nak Tambah Isteri Tapi Perlu Ada Sebab Kukuh

Zulin Aziz Izin Jika Suami Nak Tambah Isteri Tapi Perlu Ada Sebab Kukuh
Zulin Aziz Izin Jika Suami Nak Tambah Isteri Tapi Perlu Ada Sebab Kukuh 1

Pelakon Zulin Aziz berkata dia mengizinkan suaminya, Farhan Norzaini jika mahu menambah isteri atau jatuh hati pada wanita lain .

Memetik Astro Gempak, bagaimanapun Zulin berkata suaminya perlu pastkan dirinya mampu untuk berlaku adil sebelum mahu hidup berpoligami serta ada sebab yang kukuh.

BACA: “Kalau Boleh Memang Nak Anak Terus Tapi Tak Ada Rezeki Lagi” – Zulin Aziz

“Saya simple, saya cakap dekat suami ‘you dah nampak contoh, kita ni selebriti dan tak boleh sebarang nak buat perangai’. Kalau nak atau suka dekat seseorang itu, beritahu awal-awal.

“Tapi kena ada sebab dan asbab, kalau kukuh.. jalan, saya pergi pinangkan. Tapi kalau tak kukuh, kena pastikan kukuh dulu. Kalau satu pun tak boleh, nak buat apa dua, tiga empat.

“Bagi kukuh dulu yang satu ini. Nak jadi madu saya pun kena tengok dulu perangai elok ke tak. Kalau tak elok tu, sesuai jadi maid saja,” katanya.

Dalam pada itu, Zulin turut memberi peringatan kepada para suami bahawa isteri adalah tanggungjawab serta amanah daripada Allah dan tidak mensia-siakan mereka.

“Isteri ini amanah dan tanggungjawab, kena ingat dari segi zahir dan batin. Kalau tak adil di dunia ni, nanti dekat akhirat ditanya.

“Kalau satu pun terkontang-kanting, jangan tambah-tambah. Jangan takut pada manusia, tapi takut dekat sana (akhirat) tu nanti,” katanya.


Zulin Aziz Izin Jika Suami Nak Tambah Isteri Tapi Perlu Ada Sebab Kukuh 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list