Infotainment

DSV Nak Taja Yassin Senario Buat Gigi Baru

DSV Nak Taja Yassin Senario Buat Gigi Baru
DSV Nak Taja Yassin Senario Buat Gigi Baru 1

Jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida meluahkan hasratnya untuk menaja pelawak dan bekas bintang Gegar Vaganza musim ke-8, Yassin dengan membuat gigi baharu.

Perkara itu dimaklumkan oleh Vida menerusi komen di satu hantaran di Instagram Gempak baru-baru ini. Vida berkata dia mahu Yassin lebih yakin apabila memiliki gigi yang cantik.

BACA: DSV Tak Tolak Kalau Bercinta Dengan Shuib

Menerusi komen berkenaan, Vida juga berkata bukan niatnya untuk menumpang populariti namun sayang pelawak itu masih muda tetapi tidak ada gigi.

DSV Nak Taja Yassin Senario Buat Gigi Baru 2

“Saya nak taja gigi Yassin. Sayang muda-muda tak ada gigi, isteri lawa. Saya bukan nak tumpang populariti pun. Yakin, lepas ni Yassin handsome ada gigi penuh,” tulisnya.

Bagaimanapun, lain pula pendapat netizen yang mengatakan usahawan itu sengaja mahu menumpang populariti dan glamor. Kata netizen, boleh sahaja terus hubungi Yasin daripada tinggalkan komen.

Baru-baru ini, tular video isteri Yassin yang menjadi perhatian ramai. Rata-rata netizen memuji kecantikan isteri pelawak itu yang dikatakan seiras Janna Nick.


DSV Nak Taja Yassin Senario Buat Gigi Baru 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list