Infotainment

Kecoh Habis Tular Video Nina, Siapa Nina Ni Sebenarnya?

Kecoh Habis Tular Video Nina, Siapa Nina Ni Sebenarnya?
Kecoh Habis Tular Video Nina, Siapa Nina Ni Sebenarnya? 1

Kebelakangan ini kalau buka je media sosial ramai sangat yang mention nama Nina, katanya ada yang sedang mencari Si Nina ni. Masalahnya siapa sebenarnya Nina, ada apa dengan Nina? Kes apa yang Nina lakukan sampai ramai yang seru namanya?

Kami ni jenis tak boleh duduk diam, buka Facebook, buka Instagram semua asyik sebuk nama Nina je. Apa lagi kami mulakan misi mencari siapa nina ni sebenarnya.

Dalam banyak-banyak video yang viral kami terjumpa satu video ni di Youtube. View pun boleh tahan juga.

Menerusi video Youtube, kejadian yang berlaku di sebuah restoran di mana sepasang kekasih sedang menyambut hari lahir dan tiba-tiba bertukar menjadi kecoh apabila ada sekumpulan lelaki dan wanita berpakaian serba hitam meluru masuk ke restoran berkenaan sambil menyebut nama Nina.

Namun kami kurang pasti siapakah Nina yang dimaksudkan memandangkan durasi video berkenaan hanyalah 23 saat. Godek punya godek media sosial tetap tak jumpa siapa Nina yang sebenar.

Nak juga kami ni tahu, kes apa yang Nina ni lakukan sampai orang buru macam tu sekali. Takkan kes dera lagi kot!


Kecoh Habis Tular Video Nina, Siapa Nina Ni Sebenarnya? 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list