Infotainment

Memiliki Wajah Istimewa, Netizen Titip Doa Agar Dipermudahkan Urusan Bayi Viral

Memiliki Wajah Istimewa, Netizen Titip Doa Agar Dipermudahkan Urusan Bayi Viral
Memiliki Wajah Istimewa, Netizen Titip Doa Agar Dipermudahkan Urusan Bayi Viral 1

Memiliki Wajah Istimewa, Netizen Titip Doa Agar Dipermudahkan Urusan Bayi Viral

Setiap manusia yang dilahirkan ke atas muka bumi ini memiliki keistimewaan tersendiri dan nampak berbeza di mata orang ramai. Namun sebagai ibu bapa, kita perlu tabah menghadapi segala ujian yang diberikan oleh Allah SWT.

Terjumpa baby viral yang comel

Memiliki Wajah Istimewa, Netizen Titip Doa Agar Dipermudahkan Urusan Bayi Viral 3

Menerusi perkongsian seorang wanita dikenali sebagai Rabiatul Adawiyah Samad di Facebook, dia meluahkan rasa teruja apabila dapat berjumpa serta mendukung seorang bayi perempuan yang tular di media sosial sebelum ini kerana memiliki bulu yang sangat lebat pada wajah dan badannya.

Pergi Hospital bawa Zayyan untuk check-up. Terjumpa baby viral yang comel ni.

Wanita berkenaan berharap agar kedua-dua ibu bapa bayi itu sentiasa kuat menghadapi ujian yang diberikan di dunia ini. Malah, dia juga berharap bayi berkenaan dapat membesar dengan ceria dan kuat untuk menghadapi cabaran dunia akan datang.

Tuhan uji mak bapanya kerana tuhan sayang, tuhan uji kerana tahu mak bapa dia pasti ikhlas menerima kelebihannya.

Semoga dah besar nanti dia diberi kekuatan untuk menghadapi dunia mendatang. Faham-faham lah zaman sekarang ni mulut orang macam mana. Semoga mental dan fizikal dia kuat.

Ujarnya lagi, meskipun bayi tersebut memiliki keistimewaan sebegitu, namun kanak-kanak itu tetap comel di matanya.

Sejam kami bermain, bersua dan berkenalan. Pandai dia pilih tangan. Sampai kita berjumpa lagi sayang.

Dalam pada itu, wanita berkenaan turut memuat naik video dia meluangkan masa bersama bayi berkenaan di TikTok. Video berdurasi 20 saat itu meraih lebih tujuh juta tontonan dan mendapat lebih 660 ribu tanda suka di TikTok.

Video penuh

@rabiatuladawiyah8896 Terjumpa baby viral yg comel ni kat HOSP ?? Anugerah ALLAH .. #fyp? #foryou #viral #babycomel #tiktoksarawak ? Tuhan Jagakan Dia – Motif Band
@rabiatuladawiyah8896 Balas kepada @aummergh asyik soalan yg sma je keluar ??? klau bkn ni nt ada lah komen guna ” baby untuk like & follower ” ? #netizenmahabenar #fyp? ? Kamu dan Kenangan – Original Soundtrack Habibie & Ainun 3 – Maudy Ayunda

‘Comel baby istimewa’

Memiliki Wajah Istimewa, Netizen Titip Doa Agar Dipermudahkan Urusan Bayi Viral 4 Memiliki Wajah Istimewa, Netizen Titip Doa Agar Dipermudahkan Urusan Bayi Viral 5 Memiliki Wajah Istimewa, Netizen Titip Doa Agar Dipermudahkan Urusan Bayi Viral 6 Memiliki Wajah Istimewa, Netizen Titip Doa Agar Dipermudahkan Urusan Bayi Viral 7 Memiliki Wajah Istimewa, Netizen Titip Doa Agar Dipermudahkan Urusan Bayi Viral 8 Memiliki Wajah Istimewa, Netizen Titip Doa Agar Dipermudahkan Urusan Bayi Viral 9

Sumber : Rabiatul Adawiyah Samad, RabiatulAdawiyah

Memiliki Wajah Istimewa, Netizen Titip Doa Agar Dipermudahkan Urusan Bayi Viral 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list