Infotainment

Produk Semakin Dikenali, Pengasas Noir Ini Tampil Sebagai Penaja Utama AJL 36

Produk Semakin Dikenali, Pengasas Noir Ini Tampil Sebagai Penaja Utama AJL 36
Produk Semakin Dikenali, Pengasas Noir Ini Tampil Sebagai Penaja Utama AJL 36 1


Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini.

VOCKET

Perjalanan untuk membina perniagaan bukannya mudah seperti yang anda sangka. Ia melibatkan perkara yang kita sukai. Dengan itu, kita akan sentiasa bermotivasi dan mahu melakukan yang terbaik dalam urusan bisnes sekali gus memberi impak positif dalam perniagaan.

Begitu juga dengan pengasas produk kesihatan dan kecantikan Noir, Eriyca Baiduri atau mesra disapa sebagai Madammu. Jenama dan produk beliau mula menjadi sebutan orang ramai tau!

Pertama kali menaja satu acara besar

Produk Semakin Dikenali, Pengasas Noir Ini Tampil Sebagai Penaja Utama AJL 36 2

Selesai Anugerah Juara Lagu ke-36 (AJL36) tempoh hari, jenama Noir Health & Beauty (Noir) selaku penaja utama acara berprestij itu mula dikenali. Warna rasmi Noir iaitu ungu menjadi warna rasmi yang menghiasi karpet merah, pentas dan pakaian digayakan beberapa penyanyi dan pengacara.

Pengasas produk itu berkata penajaan untuk acara gilang gemilang seperti AJL36 bukanlah satu peluang yang mudah untuk dikecapi.

“Ini kali pertama saya menaja satu acara besar dan berprestij seperti AJL36. Bukan senang untuk menaja satu acara besar sebegini kerana syarikat SME seperti kami perlu bersaing dengan jenama korporat yang lain.”

“Namun, saya bersyukur kerana impaknya kini mula dirasakan selepas penajaan yang bermula dengan siri Jelajah Noir AJL36 yang berlangsung sebelum ini,” katanya.

Melalui AJL36, Noir turut menaja pakaian untuk beberapa selebriti. Antaranya Dayang Nurfaizah yang turut menyampaikan lagu tema Noir, Nabila Huda, Noraniza Idris, Bunga, Aina Abdul dan Sissy Imann.

Bukan itu sahaja, hadiah wang tunai bernilai RM18,000 juga ditaja bagi pemenang untuk kategori Persembahan Terbaik yang dimenangi iaitu lagu Cinta nyanyian Marsha Milan.

Jenama & produk Noir diperluaskan melalui siri jelajah di seluruh Semenanjung Malaysia!

Produk Semakin Dikenali, Pengasas Noir Ini Tampil Sebagai Penaja Utama AJL 36 4

Selain itu, beliau juga ada berkongsi mengenai siri jelajah yang berlangsung di seluruh Semenanjung Malaysia itu dan ia menjadi satu platform untuk beliau memperluaskan lagi jenama dan produknya. Antara produk yang dikeluarkan Noir, bukan hanya terhad kepada produk kosmetik semata-mata, tetapi juga produk kesihatan.

“Apa yang boleh saya simpulkan adalah penajaan AJL36 ini juga memudahkan peniaga-peniaga kami untuk memperkenal serta menjual produk mereka,” tambahnya.

Mereka juga sudah ke beberapa lokasi dan banyak berinteraksi dengan pengguna-pengguna Noir di luar Lembah Klang dan mendekati pengikut-pengikut serta edarkan hadiah percuma. Wahhh hebat betul kan!

Produk premium yang diformulasi khas bagi lelaki & wanita!

Paling menarik tentang produk Noir ni adalah kerana ia dihasilkan dengan menggunakan bahan premium seperti yis beras dan ekstrak witch hazel yang diformulasi khas untuk kulit orang Asia dan sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita.

Produk Semakin Dikenali, Pengasas Noir Ini Tampil Sebagai Penaja Utama AJL 36 6

Antara produk utama yang menjadi bualan ramai adalah Noir Beauty Essence. Ia adalah produk paling laris daripada mereka. Dengar cerita, banyak juga testimoni daripada pengguna yang menunjukkan keberkesanan produk.

Selain Noir Beauty Essence, mereka juga ada mengeluarkan produk kecantikan dan penjagaan wajah premium yang lain seperti Malachite Crystal Cleanser, Sheet Mask, dan produk makanan tambahan NOIR Pure White.

Noir buka peluang untuk anda jana pendapatan!

Produk Semakin Dikenali, Pengasas Noir Ini Tampil Sebagai Penaja Utama AJL 36 8

Bagi kaum wanita di luar sana tu kalau ada yang nak jana pendapatan, anda boleh juga join Noir ni. Mereka bertindak sebagai platform untuk anda yang nak cari duit lebih menerusi beberapa program yang dianjurkan.

Noir telah membuka peluang kepada wanita tidak kiralah sama ada anda suri rumah atau bekerja, untuk menyertai Noir dengan modal bermula serendah RM159 saja.

Menariknya, mereka akan sediakan modul dan bimbingan dari kosong sehingga berjaya. Setakat ini, ada kira-kira 30,000 usahawan yang berdaftar di seluruh negara tau! Rugi lah kalau anda tidak join sekali.

Anda juga boleh sertai peraduan cantik & menang serta berpeluang menang hadiah RM100,000!

Untuk pengetahuan anda, Noir juga kini menjalankan peraduan Cantik dan Menang dimana mereka akan menawarkan hadiah keseluruhan berjumlah RM100,000.

“Setiap bulan, akan diadakan cabutan bertuah dan pemenang bulanan akan membawa pulang hadiah berjumlah RM10,000,” katanya.

Cara nak sertai pun mudah sahaja, anda hanya perlu layari laman web www.noir.my dan patuhi segala terma & syarat yang telah digariskan oleh mereka. Jangan lepaskan peluang ni ya!

Sementara itu, kami kongsikan beberapa artikel yang sedang ‘trending’ di The Vocket pada pautan di bawah ini.

Netizen Bengang Lihat Wanita Ini Ditampar Rakan Serumah Gara-Gara Masak Di Dapur Jam 5 Pagi

Dituduh Jual Sotong ‘Frozen’ Diperbuat Dari Dubur Babi, Syarikat Ini Nafikan Dakwaan Netizen


Produk Semakin Dikenali, Pengasas Noir Ini Tampil Sebagai Penaja Utama AJL 36 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list