Infotainment

(VIDEO) Bapa Sebak Terpaksa Berpisah Dengan Anak Masuk MRSM, Kecewa Tak Dapat Hantar Sebab Kemalangan

(VIDEO) Bapa Sebak Terpaksa Berpisah Dengan Anak Masuk MRSM, Kecewa Tak Dapat Hantar Sebab Kemalangan
(VIDEO) Bapa Sebak Terpaksa Berpisah Dengan Anak Masuk MRSM, Kecewa Tak Dapat Hantar Sebab Kemalangan 1

Setiap kejayaan anak merupakan sesuatu yang boleh dibanggakan oleh ibu bapa kerana bagi ibu bapa ia adalah suatu pencapaian yang besar dalam membesarkan anak-anak.

Itulah perasaan seorang bapa apabila anak perempuannya yang berjaya dalam pelajaran kini bakal meneruskan pengajian di sekolah asrama Maktab Rendah Sains Mara (MRSM).

Dalam video TikTok yang dikongsikan oleh pengguna yang dikenali sebagai Syafira Eira, bapa Zulkifli Mohamad, 39, memeluk anak perempuannya Damia Syifa, 13, yang berjaya masuk ke sekolah berasrama penuh.

Namun begitu, apa yang menarik perhatian adalah apabila dalam kegembiraan bapa tersebut, turut terpalit rasa sedih kerana dia tidak pernah berpisah dengan anak perempuannya itu.

Menerusi laporan mStar, dikatakan ayah kepada anak perempuan itu sangat teruja ketika mendapat tahu berita bahawa anaknya dapat melanjutkan pengajian ke sekolah berprestasi tinggi itu sehingga menempah makanan untuk disedekahkan kepada saudara mara, jiran dan rakan di tempat kerja.

Tetapi malangnya, Zulkifli terlibat dalam kemalangan tiga hari sebelum Ramadan semasa hendak pergi ke kerja menyebabkan tulang bahagian paha patah dan menyebabkan dia gelisah jika tidak dapat menghantar anaknya ke MRSM yang dijadualkan pada 11 April.

Lelaki itu juga menyuruh doktor supaya mempercepatkan proses memasukkan besi pada bahagian tulang yang patah tetapi masih lagi tidak dapat menghantar anaknya sendiri ke MRSM membuatkan dia rasa sebak.

Beralih ke ruangan komen di TikTok, rata-rata netizen turut berasa sebak dengan video berkenaan.

(VIDEO) Bapa Sebak Terpaksa Berpisah Dengan Anak Masuk MRSM, Kecewa Tak Dapat Hantar Sebab Kemalangan 2 (VIDEO) Bapa Sebak Terpaksa Berpisah Dengan Anak Masuk MRSM, Kecewa Tak Dapat Hantar Sebab Kemalangan 3

buka aib anak


2 jam lalu

“Orang Dah Puji, Kita Buka Aib..”- Ibu Bapa ‘Galak’ Malukan Anak Depan Orang Tanpa Sedar


(VIDEO) Bapa Sebak Terpaksa Berpisah Dengan Anak Masuk MRSM, Kecewa Tak Dapat Hantar Sebab Kemalangan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list