Infotainment

Jom Rebut Hadiah Peraduan Sehingga RM100k Dengan Kempen OHMYDIN! Huru-Hara Pasar Raya!

Jom Rebut Hadiah Peraduan Sehingga RM100k Dengan Kempen OHMYDIN! Huru-Hara Pasar Raya!
Jom Rebut Hadiah Peraduan Sehingga RM100k Dengan Kempen OHMYDIN! Huru-Hara Pasar Raya! 1

Kini Trending

Jom Rebut Hadiah Peraduan Sehingga RM100k Dengan Kempen OHMYDIN! Huru-Hara Pasar Raya! 2

 

Di kala seluruh rakyat Malaysia sedang berdepan dengan masalah ekonomi terutamanya dalam pandemik Covid-19, rangkaian pemborong dan peruncit MYDIN telah kembali dengan kempen OHMYDIN! Huru-Hara Pasar Raya.

Kempen yang berlangsung sehingga 21 Januari 2022 ini menawarkan penjimatan yang berganda dan promosi barangan dengan harga yang cukup istimewa!

Jom kami kongsikan!

Jom Rebut Hadiah Peraduan Sehingga RM100k Dengan Kempen OHMYDIN! Huru-Hara Pasar Raya! 4

Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) juga turut berkerjasama melalui Kempen Beli Barangan Malaysia dan 66 syarikat pembekal terkenal antaranya Nestle, P&G, Lux, Lifebuoy, Sunsilk, Kapal Api dan Saji.

Kempen ini turut berlangsung di platform terkemuka e-dagang MYDIN di Shopee bagi memberi kemudahan kepada pelanggan untuk membeli-belah secara dalam talian.

Jangan lupa untuk mengimbas QR kod untuk menebus baucar dan mengetahui lebih lanjut mengenai promosi MYDIN!

Jom Rebut Hadiah Peraduan Sehingga RM100k Dengan Kempen OHMYDIN! Huru-Hara Pasar Raya! 6

Lebih menarik lagi, sepanjang kempen ini berlangsung, program televisyen OHMYDIN! Huru-Hara Pasar Raya akan bersiaran di saluran TV3 pada 30 Oktober ini jam 2.00 hingga 3.30 petang di samping menawarkan pelbagai jenis barangan untuk direbut dengan harga yang tak masuk akal!

Kat sana nanti, ada ramai artis-artis tanah air yang turut hadir memeriahkan kempen dengan pelbagai permainan, bantuan amal dan hiburan yang menarik seperti Noorkhiriah, Black, Sarah Suhairi, Atu Zero dan Ag Azmeer. Bestnya!

Bukan itu sahaja, MYDIN juga ada “Shocking Sales” dimana dengan mengimbas kod QR semasa rancangan sedang berlangsung,  40 pembeli terbanyak yang bertuah bakal memenangi bekalan barangan runcit selama tiga bulan bernilai RM900. Wow!

Yang lagi best, terdapat banyak lagi peraduan yang ditawarkan dengan hadiah bernilai RM 100,000.00 yang korang boleh rebut!

Jom Rebut Hadiah Peraduan Sehingga RM100k Dengan Kempen OHMYDIN! Huru-Hara Pasar Raya! 8

Menurut Pengarah Urusan MYDIN, Datuk Wira (Dr.) Haji Ameer Ali Mydin, kempen ini merupakan medium terbaik bagi menghargai pelanggan setia mereka, di samping menyumbang kembali kepada masyarakat.

Ini merupakan situasi menang-menang untuk usahawan dan perniagaan yang terkesan dengan pandemik ini untuk bangkit, di samping menawarkan penjimatan kepada pelanggan.

Jom Rebut Hadiah Peraduan Sehingga RM100k Dengan Kempen OHMYDIN! Huru-Hara Pasar Raya! 10

 

Jom Rebut Hadiah Peraduan Sehingga RM100k Dengan Kempen OHMYDIN! Huru-Hara Pasar Raya! 12

Selain daripada itu, kempen ini juga bakal mengetengahkan barisan jenama produk tempatan bagi menggalakkan pembelian barangan tempatan.

Di bawah kempen Beli Barangan Malaysia, MYDIN yang juga merupakan syarikat tempatan turut bekerjasama dengan jenama produk Industri Kecil dan Sederhana (IKS) bagi membantu mempromosi dan memperkenal kehebatan dan keunikan produk yang sesuai dengan citarasa Malaysia.

Jadi, apa tunggu lagi, jomlah ajak ahli keluarga, kawan-kawan dan jiran serbu MYDIN. Bukan je dapat berjimat dengan diskaun dan tawaran hebat, siap boleh rebut hadiah menarik lagi!

Untuk maklumat lanjut, layari Facebook MYDIN atau kunjungi cawangan MYDIN yang berdekatan untuk sebarang updates tentang kempen OHMYDIN! Huru-Hara Pasar Raya.


Jom Rebut Hadiah Peraduan Sehingga RM100k Dengan Kempen OHMYDIN! Huru-Hara Pasar Raya! 14

The following two tabs change content below.


Jom Rebut Hadiah Peraduan Sehingga RM100k Dengan Kempen OHMYDIN! Huru-Hara Pasar Raya! 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo