Infotainment

JOM RONDA Kongsi Keceriaan Bawa ‘Goodies Bag’ Kepada 4,000 Rumah Bertuah

JOM RONDA Kongsi Keceriaan Bawa ‘Goodies Bag’ Kepada 4,000 Rumah Bertuah
JOM RONDA Kongsi Keceriaan Bawa 'Goodies Bag' Kepada 4,000 Rumah Bertuah 1

Kini Trending

JOM RONDA Kongsi Keceriaan Bawa 'Goodies Bag' Kepada 4,000 Rumah Bertuah 2

Media Prima OMNIA telah melancarkan JOM RONDA, inisiatif baharu yang bakal berkongsi keceriaan dengan komuniti setempat. Apa yang lebih menarik krew JOM RONDA bercadang untuk melawat sekurang-kurangnya empat komuniti sehari, bermula 1 November ini sehinga 26 November dan menyasarkan sebanyak 4,000 rumah.

 

Penduduk setempat boleh melayari JOM RONDA secara atas talian dan berinteraksi bersama krew. Matlamat JOM RONDA adalah untuk merapatkan jurang antara jenama dan pengguna di Malaysia dan memudahkan mereka selaras dengan norma baharu.

Ujar Ketua Pegawai Eksekutif Media Prima OMNIA, Datuk Michael Chan inisiatif ini merupakan kesinambungan daripada siri ‘Jom’ yang sebelum ini telah dijalankan.

JOM RONDA bermatlamatkan untuk berkongsi keceriaan kepada komuniti yang kami lawat, dan memberikan barangan kepada mereka. Kami gembira dapat menjadi pemangkin kepada kesejahteraan komuniti dan rakan kongsi dengan mencipta platfom baharu yang menawarkan keseronokan yang sebenar dan ruang interaksi.

Media Prima OMNIA juga berbangga mempunyai Febreze sebagai rakan kongsi pertama dan komuniti yang bertuah berpeluang untuk berinteraksi bersama dengan krew JOM RONDA. Setiap beg yang diedarkan mengandungi pelbagai produk termasuklah makanan dan minuman, produk kesihatan, barangan kanak-kanak dan kecantikan.

Para penerima beg JOM RONDA digalakkan berkongsi keriangan tersebut menerusi swafoto terbaik dan memuat naik di media sosial menggunakan #jomronda sekali gus, berpeluang untuk membawa pulang hadiah misteri.


JOM RONDA Kongsi Keceriaan Bawa 'Goodies Bag' Kepada 4,000 Rumah Bertuah 4

The following two tabs change content below.

Have courage and be kind.


JOM RONDA Kongsi Keceriaan Bawa 'Goodies Bag' Kepada 4,000 Rumah Bertuah 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo