Artikel Terkini

Akibat Sering Mabuk, Lelaki Maut Ditetak Isteri Dan Adik Kandung Sendiri

Akibat Sering Mabuk, Lelaki Maut Ditetak Isteri Dan Adik Kandung Sendiri
Akibat Sering Mabuk, Lelaki Maut Ditetak Isteri Dan Adik Kandung Sendiri 1

Akibat sering mabuk, seorang lelaki dibunuh oleh isteri dan adik kandungnya sendiri dalam kejadian yang berlaku di Shah Alam.

Memetik laporan Harian Metro, Ketua Polis Daerah Shah Alam Asisten Komisioner Mohd Iqbal Ibrahim berkata, kejadian berlaku pada jam 12.30 malam di mana mangsa berusia 42 tahun mati akibat tetakan di belakang kepala, lebam di badan, koyakan di bibir dan pipi dipercayai dipukul senjata tumpul.

Menurut beliau, siasatan awal mendapati mangsa dibunuh kerana kedua-dua suspek berang dengan sikapnya yang kaki mabuk.

Selain itu, kedua-dua suspek iaitu si isteri, berusia 40 tahun dan adik kandung mangsa, lelaki berusia 29 tahun ditahan pada jam 3 petang, 24 jam setelah mangsa dibunuh.

Mohd Iqbal juga menerangkan, siasatan ketika ini mendapati kedua suspek bersubahat untuk membunuh mangsa akibat perangainya dan kedua-duanya tidak mempunyai sebarang hubungan sulit.

Katanya, pasangan berikut telah mendirikan rumah tangga selama 18 tahun serta mempunyai tiga orang anak berusia 4 hingga 16 tahun manakala adik kandung mangsa merupakan pelajar kolej swasta yang baru sahaja menetap di rumah abangnya sejak enam bulan lalu.

Kes berikut disiasat di bawah Seksyen 302 Kanun Keseksaan dan kedua-dua suspek direman selama enam hari untuk siasatan lanjut.

Beliau juga memberitahu bahawa sebarang maklumat mengenai kes boleh dikongsikan kepada Pegawai Penyiasat, Asisten Superintendan S V Kumar di talian 012-8377756.

pembunuhan karma kucing


2 bulan lalu

“Ini Hukum Karma!” – Terlepas Tuduhan ‘Membunuh’ 11 Tahun Lalu, Lelaki Maut Di Lokasi Yang Sama


Akibat Sering Mabuk, Lelaki Maut Ditetak Isteri Dan Adik Kandung Sendiri 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list