Artikel Terkini

Azhar Sulaiman Beri ‘Green Light’ Bersyarat Jika Leona Mahu Hidup Bermadu

Azhar Sulaiman Beri ‘Green Light’ Bersyarat Jika Leona Mahu Hidup Bermadu
Azhar Sulaiman Beri 'Green Light' Bersyarat Jika Leona Mahu Hidup Bermadu 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Baru-baru ini, kontroversi berkaitan curang dan hidup bermadu dalam kalangan selebriti telah menjadi perhatian orang ramai. Malah, ramai orang memberikan pendapat mereka berhubung isu terbabit.

Artikel Berkaitan:

Terbaharu, Azhar Sulaiman mengatakan bahawa dia tidak kisah jika suatu hari nanti anaknya, Kasih Iris Leona ditakdirkan hidup bermadu dalam satu perkongsian di Instagram selepas ada netizen mengatakan anaknya itu bakal menjadi isteri kedua atau ketiga.

Menerusi perkongsian tersebut, Azhar telah meletakkan beberapa syarat buat bakal suami anaknya itu. Azhar berkata dia menerima dengan terbuka asalkan lelaki berkenaan mempunyai pendidikan bertaraf ijazah, menghormati maruah Leona dan keluarga serta bijak menguruskan hal keluarga tanpa kecoh satu Malaysia.

Dalam pada itu, Azhar berkata dia akur dengan jodoh Leona yang telah ditetapkan Allah suatu hari nanti. Hasil tinjauan kami, perkongsian tersebut telah dipadam selang beberapa jam dikongsikan kepada umum.


Azhar Sulaiman Beri 'Green Light' Bersyarat Jika Leona Mahu Hidup Bermadu 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list