Infotainment

Baru Menang Bintang Paling Popular, Janna Nick Terkangkang Pula Dah

Baru Menang Bintang Paling Popular, Janna Nick Terkangkang Pula Dah
Baru Menang Bintang Paling Popular, Janna Nick Terkangkang Pula Dah 1

Merangkul Anugerah Bintang Paling Popular di ABPBH34 Sabtu lalu, perkongsian Janna Nick baru-baru ini menjadi perhatian ramai apabila memuat naik gambar terkangkang.

Menerusi gambar tersebut, Janna dilihat sedang duduk terkangkang serta memegang beg seperti mempromosikan beg tangan berjenama mewah itu.

BACA: “Saya Bukan Malaysian Sweetheart, Artis Yang Banyak Buat Hal, Saya Tahu”

Baru Menang Bintang Paling Popular, Janna Nick Terkangkang Pula Dah 2

Seperti sudah dijangka, perkongsian Janna itu menimbulkan rasa kurang senang netizen apabila dihujani dengan sindiran dan kecaman daripada netizen.

Tidak kurang juga ada yang menitipkan nasihat dengan mengatakan dia baru sahaja memenang Bintang Paling Popular dan adalah lebih baik jika tunjuk teladan yang baik kepada netizen.

Baru Menang Bintang Paling Popular, Janna Nick Terkangkang Pula Dah 3

Terdahulu,  Janna berkata sedar dia merupakan selebriti yang sering terpalit dengan kontroversi sehinggakan dia hampir putus asa dengan industri seni. Namun, Janna menganggap kemenangannya di ABPBH adalah hadiah daripada peminatnya yang mahu melihat dia terus beraksi seperti biasa.


Baru Menang Bintang Paling Popular, Janna Nick Terkangkang Pula Dah 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list