Artikel Terkini

Dialog ‘Double Meaning’ Zamarul Hisham Untuk Zahirah Buat Netizen Geram

Dialog ‘Double Meaning’ Zamarul Hisham Untuk Zahirah Buat Netizen Geram
Dialog ‘Double Meaning’ Zamarul Hisham Untuk Zahirah Buat Netizen Geram 1

Meskipun baru drama Tiada Maaf Buatmu yang dilakonkan oleh pelakon Zamarul Hisham dan Zahirah Macwilson ditayangkan, namun satu babak episod 2 drama tersebut kini menjadi bualan ramai.

Mana tidaknya, hangat diperkatakan mengenai dialog Zamarul yang memegang watak sebagai Datuk Mazlan disifatkan oleh netizen sebagai ‘double meaning’ dan menggelikan.

BACA: Bawa Watak Suami Isteri, Zamarul Anggap Bella Astillah Macam Adik 

Menerusi babak yang dipaparkan, Zamarul membuka ikatan tangan dan kaki Zahirah yang membawa watak Cempaka yang meminta untuk dilepaskan kerana mahu ke tandas.

“Alahai putihnya kaki, merah buku lali ni..tumit. Ok i buka. Kaki pun wangi ni haa… ni bidadari ke apa ni. Ni toilet… Jangan lama-lama ok. Pergi basuh bersih-bersih ok, tak basuh pun tak apa i suka,” kata Datuk Mazlan.

Babak sedutan itu menerima pelbagai reaksi daripada netizen yang meluahkan rasa geram dengan dialog tersebut, namun ada yang memuji lakonan hebat Zamarul.

Dalam pada itu, ada yang mengkritik dialog berkenaan kerana disifatkan tidak sesuai untuk tontonan pelbagai peringkat usia lebih-lebih lagi buat mereka di bawah umur.

Dialog ‘Double Meaning’ Zamarul Hisham Untuk Zahirah Buat Netizen Geram 2


Dialog ‘Double Meaning’ Zamarul Hisham Untuk Zahirah Buat Netizen Geram 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list