Artikel Terkini

Inspirasi Dekor Moden Untuk Kediaman Bersaiz 850 Kaki Persegi

Inspirasi Dekor Moden Untuk Kediaman Bersaiz 850 Kaki Persegi
Inspirasi Dekor Moden Untuk Kediaman Bersaiz 850 Kaki Persegi 1

~Inspirasi Dekor Moden Untuk Kediaman Bersaiz 850 Kaki Persegi~. Inspirasi dekor moden jadi pilihan follower IMPIANA, keluasan rumah 850 kaki persegi langsung tidak menggugat Puan Hamidah Kader Pillai ini untuk menghias rumahnya. Pemilihan warna lebut yang lebih selamat dalam penataan buatkan ruang tamu ini nampak luas dan selesa. Puan Hamidah juga bijak mengenakan set sofa yang dia suai padan kan dengan dua kerusi berlegan warna biru yang sepadan dengan saiz ruang tamunya. Tidak terlalu besar dan padat untuk ruang tamu yang terhad.

Inspirasi Dekor Moden Untuk Kediaman Bersaiz 850 Kaki Persegi 2

Perkongsian ini hanyalah ruang tamu dan ruang dapur beliau. Katanya, beliau banyak mendapat inspirasi dari IMPIANA. Di sini IMPIANA ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan ribuan terima kasih kepada Puan Hamidah yang berkongsi kediaman miliknya untuk dijadikan inspirasi kepada semua followers IMPIANA diluar sana.

Inspirasi Dekor Moden Untuk Kediaman Bersaiz 850 Kaki Persegi

Inspirasi Dekor Moden Untuk Kediaman Bersaiz 850 Kaki Persegi 6Dekor moden adalah satu konsep yang tidak sarat dan tidak mengunakan ruang yang banyak dalam sentuhan. Gaya yang lebih praktikal dan menyerlah dalam susun atur yang sempurna.

IKLAN

Inspirasi Dekor Moden Untuk Kediaman Bersaiz 850 Kaki Persegi 8Ruang dapur dilengkapi dengan kabinet pasang siap ini membuatkan ia kelihatan lebih teratur dan sempurna untuk ruang dapur yang terhad ruangnya. Pemilihan putih dan hitam dalam nada yang lebih selamat dan menyerlah.

Inspirasi Dekor Moden Untuk Kediaman Bersaiz 850 Kaki Persegi 10

Inspirasi Dekor Moden Untuk Kediaman Bersaiz 850 Kaki Persegi 12

IKLAN

Inspirasi Dekor Moden Untuk Kediaman Bersaiz 850 Kaki Persegi 14

Inspirasi Dekor Moden Untuk Kediaman Bersaiz 850 Kaki Persegi 16

Inspirasi Dekor Moden Untuk Kediaman Bersaiz 850 Kaki Persegi 18

IKLAN

Inspirasi Dekor Moden Untuk Kediaman Bersaiz 850 Kaki Persegi 20

Keluasan, jenis kediaman tidak pernah menghalang anda dari menghias kediaman anda mengikut cita rasa anda. Jadikan rumah anda adalah syurga untuk anda sekeluarga.

TONTON: House Tour Scandi + Moden

BACA:Dekor Bajet Kediaman PPA1M Berkeluasan 850sqf, Hasilnya Menarik

Inspirasi Dekor Moden Untuk Kediaman Bersaiz 850 Kaki Persegi 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list