Artikel Terkini

Kamera, Kasut & 14 Beg Tangan Jenama Mewah Milik Ashanty Lesap Dalam Rumah

Kamera, Kasut & 14 Beg Tangan Jenama Mewah Milik Ashanty Lesap Dalam Rumah
Kamera, Kasut & 14 Beg Tangan Jenama Mewah Milik Ashanty Lesap Dalam Rumah 1

Kamera, Kasut & 14 Beg Tangan Jenama Mewah Milik Ashanty Lesap Dalam Rumah

Penyanyi Indonesia, Ashanty memohon bantuan daripada pengikutnya di media sosial untuk mengesan 14 beg tangan berjenama mewah miliknya yang dipercayai hilang.

14 beg tangan mewah

Kamera, Kasut & 14 Beg Tangan Jenama Mewah Milik Ashanty Lesap Dalam Rumah 3

Menerusi perkongsiannya di Instagram Story, isteri Anang Hermansyah ini meminta tolong kepada netizen untuk membantunya mencari semula beg tangan berkenaan yang mungkin dilarikan oleh individu dikenali. Ashanty memohon bantuan netizen sekiranya berjaya menemukan orang terdekatnya yang dilihat tiba-tiba menggunakan beg tangan berjenama terbabit ataupun sudah menjualkan barang-barang yang hilang itu.

Guys kalau ada orang terdekat aku (saya) yang pakai atau jual barang-barang ini tolong segera hubungi ya karena kita kehilangan 14 tas (beg tangan).

Difahamkan, antara jenama beg tangan mahal Ashanty yang hilang itu seperti Hermes, Prada, Louis Vuitton, Gucci, Dior, dan banyak lagi. Bukan itu saja, ada barang berjenama lain juga yang hilang iaitu kamera dan kasut. Menurut Ashanty, dia kehilangan barangan berharga dan mewah yang membuatkannya mengalami kerugian besar. Ujarnya lagi, kejadian itu pasti berlaku di dalam rumahnya sendiri selepas menyedari semuanya sudah hilang akibat dicuri.

Kamera, Kasut & 14 Beg Tangan Jenama Mewah Milik Ashanty Lesap Dalam Rumah 4

Disoal mengenai rakaman kamera litar tertutup (CCTV), Ashanty memberitahu rumahnya lengkap dengan ciri keselamatan. Oleh sebab itu, Ashanty yakin pencuri tersebut merupakan orang yang sudah terbiasa keluar masuk dalam rumahnya. Berikutan posting di media sosial, Ashanty berkata pelaku yang mencuri barangnya sudah membuat pengakuan.

Sumber: Ashanty


Kamera, Kasut & 14 Beg Tangan Jenama Mewah Milik Ashanty Lesap Dalam Rumah 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list