Infotainment

Lagi Gambar Tertiris Memperlihatkan Rekaan OnePlus 10 Pro

Lagi Gambar Tertiris Memperlihatkan Rekaan OnePlus 10 Pro
Lagi Gambar Tertiris Memperlihatkan Rekaan OnePlus 10 Pro 1

OnePlus 10 Pro merupakan telefon mercu seterusnya daripada OnePlus yang dijangka diperkenalkan pada pertengahan pertama 2022 kelak. Walaupun masih mempunyai beberapa bulan lagi sebelum pengenalan, namun kini sejumlah gambar tertiris hadir memperlihatkan rekaan telefon pintar berkenaan.

Lagi Gambar Tertiris Memperlihatkan Rekaan OnePlus 10 Pro
Lagi Gambar Tertiris Memperlihatkan Rekaan OnePlus 10 Pro 7

Untuk makluman, ini adalah kali kedua gambar OnePlus 10 Pro tertiris, memperlihatkan apakah yang bakal dibawakan olehnya. Kali ini, gambar tertiris dikongsikan melalui Zouton.

Daripada apa yang dilihat, ia membawakan rekaan kamera belakang seumpama pada siri Galaxy S21 sebelum ini, selain kamera pada skrin berlubang pada bahagian hadapan. Penjenamaan kamera Hasselblad juga disertakan – dilihat Hasselblad meneruskan kerjasama dengan pihak OnePlus.

Lagi Gambar Tertiris Memperlihatkan Rekaan OnePlus 10 Pro 3
Lagi Gambar Tertiris Memperlihatkan Rekaan OnePlus 10 Pro 8

Buat masa ini, spesifikasi penuh untuknya masih tidak diketahui. Mengikut desas-desus, OnePlus 10 Pro dijangka dilengkapi cip mercu terbaru Qualcomm, selain mnggunakan skrin dengan kadar segar semula 120Hz, dan bateri dengan pengecasan pantas 125W.

Lagi Gambar Tertiris Memperlihatkan Rekaan OnePlus 10 Pro 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list