Infotainment

Lagu ‘Hitam Saksi Putih’ Simbolik Cinta Haqiem Rusli Dan Anis Sofea

Lagu ‘Hitam Saksi Putih’ Simbolik Cinta Haqiem Rusli Dan Anis Sofea
Lagu ‘Hitam Saksi Putih’ Simbolik Cinta Haqiem Rusli Dan Anis Sofea 1

Penyanyi Haqiem Rusli melancarkan lagu istimewa berjudul Hitam Saksi Putih pada majlis resepsi perkahwinannya yang berlangsung, semalam.

Haqiem atau nama lengkapnya Ridzuan Haqiem Bin Rusli berkata lagu itu diciptakan istimewa sebagai simbolik kisah cinta terhadap isteri, Anis Sofea.

Menurut Haqiem, 23, dalam lagu Hitam Saksi Putih itu, dia menggambarkan hitam itu sebagai dirinya dan putih itu adalah Sofea. Kehadiran Sofea memberi impak besar dan positif dalam hidupnya.

Penyanyi lagu Mimpi itu mengakui Sofea menjadi antara orang yang sering memberi nasihat kepadanya untuk memperbaiki diri ke arah yang lebih baik.

Saya adalah orang yang susah untuk mendengar nasihat kecuali daripada keluarga dan orang-orang terdekat. Sofea adalah orang yang banyak menasihati saya.

Walaupun lagu Hitam Saksi Putih itu dihasilkan istimewa bersempena hari bahagia mereka, Haqiem tidak menolak sekiranya ia dikomersialkan dan boleh pergi lebih jauh.

Haqiem turut menyanyikan lagu Hitam Saksi Putih secara langsung saat berjalan masuk ke dalam dewan resepsi, menuju ke pelamin.

Video muzik rasmi lagu itu juga dilancarkan di YouTube FMC Music malam semalam, menampilkan Sofea sebagai pelakon video muzik.

haqiem rusli nikah


1 hari lalu

(TAHNIAH) Majlis Cecah RM7 Juta, Haqiem Rusli Sah Bergelar Suami Anis


Lagu ‘Hitam Saksi Putih’ Simbolik Cinta Haqiem Rusli Dan Anis Sofea 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list