Artikel Terkini

“Made in Janda Baik lah ni?” -Isteri Fizo Omar sah hamil lepas sebulan nikah

“Made in Janda Baik lah ni?” -Isteri Fizo Omar sah hamil lepas sebulan nikah
"Made in Janda Baik lah ni?" -Isteri Fizo Omar sah hamil lepas sebulan nikah 1

Selepas ramai yang berteka teki berkenaan kehamilannya, akhirnya isteri kepada Fizo Omar, 36 iaitu Fazeera Nazri telah mengesahkan hal tersebut menerusi Instagramnya semalam.

Sebelum memuat naik video ‘surprise’ yang dilakukan kepada suami tersayang untuk memberitahu berita gembira itu, Fazeera telah berkongsi gambar dirinya dengan penampilan baru yang terlihat baby bump.

Fizo atau nama sebenarnya Wan Hafizol Wan Omar turut memuat naik kembali video ketika isterinya membuat kejutan dengan memberikan keputusan alat ujian kehamilan dengan menunjukan dirinya positif hamil.

Apa yang melucukan, pelakon itu sempat berseloroh dengan bertanya sama ada anak tersebut made in ‘Janda Baik’ atau bukan. Hal ini susulan mereka baru sahaja sebulan bernikah ketika mendapat khabar bahagia tersebut.

Susulan daripada itu, menjengah keruangan komen ramai yang mengucapkan tahniah kepada pasangan tersebut kerana bakal menimang cahaya mata.

Mereka juga berasa gembira kerana anak perempuan Fizo hasil perkahwinan sebelum ini, Wan Mariam Wan Hafizol bakal mendapat adik tidak lama lagi.

"Made in Janda Baik lah ni?" -Isteri Fizo Omar sah hamil lepas sebulan nikah 2

"Made in Janda Baik lah ni?" -Isteri Fizo Omar sah hamil lepas sebulan nikah 3

 

 

"Made in Janda Baik lah ni?" -Isteri Fizo Omar sah hamil lepas sebulan nikah 4

"Made in Janda Baik lah ni?" -Isteri Fizo Omar sah hamil lepas sebulan nikah 5

Untuk makluman, Fizo dan Fazeera telah selamat bergelar suami isteri selepas melangsungkan pernikahan pada Oktober tahun lalu.

Mereka telah mengadakan majlis akad nikah secara ringkas di Janda Baik dan hanya dihadiri ahli keluarga terdekat dan kenalan rapat sahaja susulan negara baru membuka sempadan negeri ketika itu.

Sumber: Instagram fizoomar, ffezyranesry


"Made in Janda Baik lah ni?" -Isteri Fizo Omar sah hamil lepas sebulan nikah 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list