Artikel Terkini

Mia Ahmad Niat Berhijrah Selepas Berhenti Kerja Daripada Syarikat ‘Uniform Skirt Merah’

Mia Ahmad Niat Berhijrah Selepas Berhenti Kerja Daripada Syarikat ‘Uniform Skirt Merah’
Mia Ahmad Niat Berhijrah Selepas Berhenti Kerja Daripada Syarikat 'Uniform Skirt Merah' 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Tular sebuah video ucapan yang dimuat naik pelakon Mia Ahmad tentang penghijrahannya selepas berhenti bertugas di sebuah syarikat penerbangan terkemuka negara.

Artikel Berkaitan:

Menerusi Instagram Mia Ahmad, semasa bekerja di syarikat penerbangan, dia masih mencari dirinya yang sebenar.

Mia Ahmad Niat Berhijrah Selepas Berhenti Kerja Daripada Syarikat 'Uniform Skirt Merah' 2

Tambahnya, dia turut mengatakan dengan asas ilmu agama yang diberi oleh ibu bapa, perubahan besar akan memberi kesan dalam kehidupannya.

“Betul lah bila kita menuju ke jalan Allah, satu satu Allah buka kan jalan untuk kita. Selepas itu tak berhijab lagi tapi niat itu dah ada,” ujarnya di laman sosial Instagram miliknya.

Sementara itu, Mia juga cuba turut pergi beberapa casting dengan beberapa kerja TVC serta dapat beberapa tawaran untuk memegang watak utama.

Along the way tu iman turun naik juga rasa susah nak istiqomah. Inilah antara perjalanan kehidupan saya. Saya bukan suci malah jauh lagi nak jadi orang yang baik,” tambahnya lagi.

“Tapi big step yang saya ambil itu lah (hijrah) memberi saya satu arah dan tujuan sebenar kehidupan yang saya cari. Hidayah perlu dicari bukan ditunggu,” tulisnya.


Mia Ahmad Niat Berhijrah Selepas Berhenti Kerja Daripada Syarikat 'Uniform Skirt Merah' 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list