Artikel Terkini

Netizen Tak Puas Hati Ajunee Kaur Raih Tempat Kedua Miss Universe Malaysia?

Netizen Tak Puas Hati Ajunee Kaur Raih Tempat Kedua Miss Universe Malaysia?
Netizen Tak Puas Hati Ajunee Kaur Raih Tempat Kedua Miss Universe Malaysia? 1

Netizen Tak Puas Hati Ajunee Kaur Raih Tempat Kedua Miss Universe Malaysia?

Semalam, pengacara, Lesley Cheam, dinobatkan sebagai pemenang Miss Universe Malaysia 2022 sekali gus mewakili negara ke pertandingan Miss Universe 2022 di New Orleans, Louisiana, Amerika Syarikat, pada 14 Januari tahun depan.

Berikutan daripada keputusan tersebut, rata-rata warganet meluahkan rasa tidak puas hati di atas kemenangan yang diraih oleh Lesley, semalam.

Juri sebulat suara

Netizen Tak Puas Hati Ajunee Kaur Raih Tempat Kedua Miss Universe Malaysia? 3

Lesley atau nama sebenarnya Lesley Cheam Wei Yeng yang berasal dari Selangor, berjaya menewaskan 12 peserta lain selepas juri sebulat suara memberikan kemenangan kepadanya dalam acara yang berlangsung di sebuah hotel di Bukit Kiara, malam tadi. Terkejut dengan kemenangan itu, Lesley mengakui bahawa saingan sangat sengit antara semua peserta yang bertanding.

Meskipun kesemua juri sebulat suara memilih Lesley sebagai Miss Universe, rata-rata netizen tidak bersetuju dengan keputusan berkenaan. Ujar netizen, pemenang tempat kedua iaitu Ajunee Kaur lebih layak merangkul gelaran tersebut dan mewakili Malaysia ke peringkat seterusnya. Jelas netizen, perwatakan Ajunee dikatakan lebih menarik di samping raut wajahnya persis model sebenar!

Target orang lain, yang lain pula menang

@yanaothmannn

Korang rasa? ok tak yg menang and akan mewakili Malaysia ke Miss Universe? #missuniversemalaysia #fyp #fypviral? #fypdongggggggg #missuniverse

? original sound – yanaothman – yanaothman

Menjengah di ruangan komen, netizen berpendapat penampilan Ajunee lebih menyerlah berbanding peserta lain. Malah, Ajunee dikatakan gadis pilihan ramai ketika pengumuman finalis diumumkan. Semasa sesi soal jawab, netizen berkata jawapan yang diberikan Ajunee sangat baik, sesuai dan layak dinobatkan sebagai pemenang

Netizen Tak Puas Hati Ajunee Kaur Raih Tempat Kedua Miss Universe Malaysia? 4

Netizen Tak Puas Hati Ajunee Kaur Raih Tempat Kedua Miss Universe Malaysia? 5

Netizen Tak Puas Hati Ajunee Kaur Raih Tempat Kedua Miss Universe Malaysia? 6

Netizen Tak Puas Hati Ajunee Kaur Raih Tempat Kedua Miss Universe Malaysia? 7

Walau bagaimanapun, segelintir netizen berharap Lesley mampu berusaha keras dan mempersiapkan diri untuk pertandingan Miss Universe 2022 akan datang.

Sumber: Tiktok

Netizen Tak Puas Hati Ajunee Kaur Raih Tempat Kedua Miss Universe Malaysia? 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list