Artikel Terkini

Noor Nabila Dedah Dah Tiga Kali Keguguran, Nak Fokus Besarkan Jebat

Noor Nabila Dedah Dah Tiga Kali Keguguran, Nak Fokus Besarkan Jebat
Noor Nabila Dedah Dah Tiga Kali Keguguran, Nak Fokus Besarkan Jebat 1

Noor Nabila Dedah Dah Tiga Kali Keguguran, Nak Fokus Besarkan JebatFoto: noornabila

Nama usahawan Noor Nabila sering menjadi sebutan ramai sejak akhir-akhir ini selepas rumah tangganya dikatakan goyah. Namun Nabila memilih kurang berkongsi tentang hal peribadi terutama mengenai rumah tangga di media sosial. Terkini, Nabila mendedahkan bahawa dia sudah tiga kali mengalami keguguran.

Artikel Berkaitan: Dah Lalui Perkahwinan Kali Ketiga, Noor Nabila & Suami Mahu Berhati-Hati Kongsi Perihal Peribadi

Fokus dengan Jayden

Noor Nabila Dedah Dah Tiga Kali Keguguran, Nak Fokus Besarkan Jebat 3Foto: noornabila

Usahawan yang juga kakak kepada Neelofa itu memberitahu dia sudah tiga kali keguguran sejak mendirikan rumah tangga dengan suaminya, Engku Emran. Dia bagaimanapun tetap redha dengan ketentuan Allah SWT buat dirinya dan suami.

Semestinya saya ingin memberikan adik kepada Jayden, namun belum ada rezeki lagi. Semoga kami dikurniakan rezeki zuriat. Insya-Allah.

Buat masa ini, fokus saya kepada Jayden yang semakin membesar. Dia pula semakin petah berkata-kata kerana Sharnaaz suka berborak dengan Jayden.

Malah, saya juga semakin aktif bermain TikTok yang mana di atas permintaan ramai juga. Jadi saya memang bersedia saja dengan telefon setiap masa.

Nabila dan Engku Emran mendirikan rumah tangga pada 19 Mac tahun lalu. Terdahulu, Nabila pernah mendirikan rumah tangga dengan Sharnaaz pada 31 Mac 2017 dan bercerai secara hakam pada 9 Julai 2020. Pasangan itu dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, Jebat Jayden.

Sumber: Harian Metro

Noor Nabila Dedah Dah Tiga Kali Keguguran, Nak Fokus Besarkan Jebat 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list