Artikel Terkini

Nothing Ear (stick) Bakal Ditawarkan Di Malaysia Bermula 28 Oktober Ini

Nothing Ear (stick) Bakal Ditawarkan Di Malaysia Bermula 28 Oktober Ini
Nothing Ear (stick) Bakal Ditawarkan Di Malaysia Bermula 28 Oktober Ini 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Nothing baru-baru ini telah melancarkan TWS terbar mereka iaitu Nothing Ear (stick). Model TWS yang dilancarkan pada kali ini merupakan model TWS keluaran Nothing dengan penawaran harga yang lebih mampu milik.

Artikel Berkaitan:

Nothing Ear (stick) ditawarkan output audio 12.6mm serta ditala oleh Nothing sendiri. Sebanyak tiga mikrofon ditawarkan dan juga disertakan dengan perlindunugan IP54.

Nothing Ear (stick) Bakal Ditawarkan Di Malaysia Bermula 28 Oktober Ini 2

Mengulas mengenai masa penggunaan, pengecasan penuh Nothing Ear (stick) menawarkan sehingga 7 jam waktu mendengar audio manakala kerangka Nothing Ear (stick) pula menawarkan pengecasan penuh bagi TWS ini sehingga tiga kali. Pengecasan selama 10 minit membolehkan model ini dapat digunakan sehingga 2 jam.

Mengulas mengenai harga, Nothing Ear (stick) sedia ditawarkan pada harga serendah RM469 sahaja. Buat pasaran Malaysia, Nothing Ear (stick) sedia ditawarkan bermula esok iaitu 28 Oktober di butik pakaian Crossover manakala penjualan dalam talian seperti Shopee dan Lazada sedia ditawarkan bermula 4 November ini.


Nothing Ear (stick) Bakal Ditawarkan Di Malaysia Bermula 28 Oktober Ini 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list