Artikel Terkini

Pakai Tudung Sarung Di Jerman, Fazura Dipuji Cantik

Pakai Tudung Sarung Di Jerman, Fazura Dipuji Cantik
Pakai Tudung Sarung Di Jerman, Fazura Dipuji Cantik 1

Sebut saja nama Fazura, pasti ramai tahu tudung keluaran selebriti popular itu sememangnya menjadi rebutan ramai dan pasti akan habis dijual sebaik sahaja ianya dilancarkan. 

Baru-baru ini, Fazura berkongsikan fotonya sekeluarga bercuti ke Jerman. Menurut Fazura ianya percutian musim sejuk pertama buat puteri kesayangannya, Fatima.

BACA: Bagi Anak Makan Coklat, Fazura Anggap Diri Teruk

Apa yang pasti, penampilan Fazura sememangnya menjadi perhatian ramai. Meskipun tampil ringkas, namun selebriti itu tetap kelihatan cantik. 

Pakai Tudung Sarung Di Jerman, Fazura Dipuji Cantik 2

Malah, turut menjadi bualan ramai adalah tudung sarung yang dipakai oleh Fazura ketika bercuti di Jerman. Kata netizen kecantikan Fazura menyerlah meskipun bertudung sarung.

Tidak kurang juga, ada netizen membandingkan diri mereka dengan Fazura dimana pasti akan menyangkakan diri mereka bibik jika memakai tudung sarung seperti itu. 

Pakai Tudung Sarung Di Jerman, Fazura Dipuji Cantik 3 Pakai Tudung Sarung Di Jerman, Fazura Dipuji Cantik 4 Pakai Tudung Sarung Di Jerman, Fazura Dipuji Cantik 5


Pakai Tudung Sarung Di Jerman, Fazura Dipuji Cantik 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list