Artikel Terkini

Samsung Galaxy S23 Mungkin Menjalankan One UI 5.1

Samsung Galaxy S23 Mungkin Menjalankan One UI 5.1
Samsung Galaxy S23 Mungkin Menjalankan One UI 5.1 1

Samsung sehingga hari ini adalah pengeluar peranti yang paling pantas mengedarkan kemaskini Mereka bekerjasama dengan Samsung untuk memastikan semua peranti, tidak kira kelas permulaan, pertengahan atau mercu menerima kemaskini yang sama.

Malah ciri Android pada One UI banyak diambil daripada Android asli yang dijalankan pada peranti Pixel. Kini, Samsung dilaporkan sudah mula menguji sistem operasi One UI 5.1 yang dibina berdasarkan Android 13. One UI 5.1 ini dikatakan akan dijalankan terus pada peranti Samsung Galaxy S23 nanti dan Samsung kini sedang menguji sistem operasi ini pada kesemua siri Galaxy S22.

Samsung Galaxy S23 Mungkin Menjalankan One UI 5.1
Samsung Galaxy S23 Mungkin Menjalankan One UI 5.1 6

One UI 5.1 dijangka akan memberikan pengguna lebih kebebasan dan kemampuan kustomasi peranti termasuk dengan sokongan Good Lock. Buat masa ini masih tidak pasti bila One UI 5.1 ini akan diedarkan kepada peranti Samsung sedia ada. Besar kemungkinan ia adalah selepas Galaxy S23 dilancarkan pada Februari nanti. Sama-sama kita nantikan.

Samsung Galaxy S23 Mungkin Menjalankan One UI 5.1 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list