Artikel Terkini

‘Saya Gementar Ramai Selebriti Terkenal Hadir Konsert Solo’ – Aina Abdul

‘Saya Gementar Ramai Selebriti Terkenal Hadir Konsert Solo’ – Aina Abdul
‘Saya Gementar Ramai Selebriti Terkenal Hadir Konsert Solo’ – Aina Abdul 1

‘Saya Gementar Ramai Selebriti Terkenal Hadir Konsert Solo’ – Aina Abdul

Penyanyi Aina Abdul gementar menantikan konsert solo pertamanya di pentas berprestij, Istana Budaya yang bakal berlangsung pada 25 dan 26 Jun ini.

Artikel Berkaitan: Netizen Dakwa Tudung Macam Rahib, Aina Abdul Respon; ‘Ini Cara Saya Untuk Beri Inspirasi ..’

Artikel Berkaitan: Dikecam Harga Tiket Konsert Mahal, Aina Abdul Rasa Tak Adil Dibanding Dengan Nama Besar

Ramai selebriti datang

‘Saya Gementar Ramai Selebriti Terkenal Hadir Konsert Solo’ – Aina Abdul 3

Menurut Aina, dia tidak menyangka apabila konsert yang bakal diketuai Pengarah Muzik, Mac Chew dan Jenny Chin itu bakal dihadiri barisan selebriti berpengalaman dan terkenal tanah air.

Antaranya ialah Ziana Zain, Anuar Zain, Ella, Datuk Nora, Nabil Ahmad,Datuk Hattan dan Hael Husaini serta ramai lagi.

Alhamdulillah kurang dua minggu lagi saya bakal membuat persembahan di pentas yang cukup saya impikan selama ini. Ibarat mimpi jadi kenyataan apabila berpeluang mengadakan konsert solo di Istana Budaya.

Namun apa yang membuatkan saya lebih teruja dan gementar adalah selain peminat yang sudah mendapatkan tiket menyaksikan konsert ini, pengurus saya memaklumkan ramai selebriti terkenal dan berpengalaman bakal menghadiri konsert ini.

Mereka sudah mengesahkan kehadiran sekali gus memberi satu tekanan kepada saya yang masih baru mengadakan konsert ini untuk membuat persembahan di hadapan mereka.

Ingin cipta kenangan manis

‘Saya Gementar Ramai Selebriti Terkenal Hadir Konsert Solo’ – Aina Abdul 4

Dalam pada itu, pemilik nama Nurul Aina Abdul Ghani memberitahu dia akan memulakan sesi latihan di latihan di Istana Budaya pada minggu depan untuk mendapatkan ‘mood’ sebelum tarikh konsert.

Katanya lagi, dia tidak putus berdoa agar segala persiapan menuju konsert A Night With Aina Abdul 2.0 berjalan seperti yang dirancang.

Saya ingin mencipta momen manis bersama peminat di konsert ini. Saya mahu penonton yang hadir merasai dan terhibur dengan setiap lagu yang dipersembahkan.

Konsert ini adalah untuk kita semua menghargai diri sendiri dan saya akan menghadiahkan segala anugerah yang Tuhan berikan .

Alhamdulillah persiapan menuju konsert berjalan dengan baik. Saya sudah melakukan beberapa sesi latihan bersama Mac Chew dan pasukannya.

Dalam pada itu, Aina memaklumkan tiket konsert A Night With Aina Abdul 2.0 masih boleh didapati di laman web www.ticket2u.com.my manakala bagi mana-mana pihak korporat dan syarikat yang mahu membeli dalam kuantiti yang banyak, hubungi Azrul di talian 017-3006531 untuk harga istimewa.

Sumber: Instagram @ainaabdul


‘Saya Gementar Ramai Selebriti Terkenal Hadir Konsert Solo’ – Aina Abdul 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list