Artikel Terkini

“Saya Tak Pernah Keluar Kenyataan Sudah Bertudung”

“Saya Tak Pernah Keluar Kenyataan Sudah Bertudung”
"Saya Tak Pernah Keluar Kenyataan Sudah Bertudung" 1

Perkongsian gambar terbaru pelakon Nina Iskandar di Instagram menimbulkan tanda tanya netizen adakah dia tidak lagi berhijab.

Memetik mStar Online, Nina berkata dia tidak pernah bertudung atau membuat sebarang kenyataan bahawa dirinya sudah berhijab.

BACA: Lima Tahun Buka Tudung, Nina Iskandar Kembali Berhijab

“Saya tak pernah bertudung dan tidak pernah mengeluarkan sebarang kenyataan mengenai hal itu,” katanya.

Sejak dua tahun lalu, penampilan Nina yang dilihat bertudung mendapat reaksi positif daripada netizen yang memuji pelakon itu.

Sementara itu, ditanya mengenai rumah tangganya dikatakan bermasalah apabila sudah tiada gambar suaminya di media sosial, Nina enggan mengulas lanjut.

“Doakan yang terbaik. Sekarang ini saya hanya fokus kepada diri sendiri dan kesihatan. Saya mahu turunkan semula berat badan. Saya lebih memberi tumpuan kepada perniagaan dan mahu menyambung semula kerjaya lakonan,” katanya.

Nina mendirikan rumah tangga dengan penolong pengarah Azlan Adzanan atau dikenali sebagai Lan Lebah pada Apriil 2019. Pasangan itu dikurniakan cahaya mata lelaki, Muhammad Aaryan ar-Rizqin.


"Saya Tak Pernah Keluar Kenyataan Sudah Bertudung" 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list