Infotainment

Skandal Dedah Tidur Bersama Shuk Selama Sebulan?

Skandal Dedah Tidur Bersama Shuk Selama Sebulan?
Skandal Dedah Tidur Bersama Shuk Selama Sebulan? 1

Nampaknya isu rumah tangga pelawak Shuk Sahar seolah tiada kesudahan apabila isterinya Rossa Sera dan skandalnya berperang di media sosial pula.

Terbaru, Rossa dilihat ada memuat naik tangkap layar sejarah panggilan video serta perbualan mesej antara suaminya dengan skandal Shuk itu.

BACA: Isteri Terima Mesej Jiran Tak Tahan Dengar Skandal Shuk Terjerit-Jerit Di Rumah

Skandal Dedah Tidur Bersama Shuk Selama Sebulan? 2

Rossa berbuat demikian dipercayai selepas skandal suaminya itu memuat naik tangkap layar sejarah panggilan video duo.

Menerusi mesej dikongsikan, skandal Shuk dipercayai Fara Salleh itu turut mempersoalkan mengapa dirinya tidak dibela serta bertanyakan mengapa perkara ini tidak dihentikan.

Skandal Dedah Tidur Bersama Shuk Selama Sebulan? 3

Rossa turut menyindir Fara yang memadam sejarah panggilan dibuatnya kepada nombor dipaparkan, sebaliknya hanya menunjukkan jumlah panggilan diterimanya.

Dalam satu perkongsian lain, skandal Shuk itu turut meluahkan rasa berang apabila dikhianati apabila Rossa mengetahui kata laluan telefon Shuk dan mengamuk apabila panggilannya diabaikan.

Skandal Dedah Tidur Bersama Shuk Selama Sebulan? 4

Dalam mesej tersebut, skandal Shuk turut mendedahkan lebih sebulan pelawak itu tidur bersamanya namun tiada sekali pun panggilannya diabaikan.

Beberapa hari lalu, Rossa memuat naik mesej di Instagram diterima daripada netizen yang mendakwa terlihat Shuk bersama kekasih gelapnya.


Skandal Dedah Tidur Bersama Shuk Selama Sebulan? 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo