Infotainment

Spotify Kini Membenarkan Pengguna Menyekat Pengikut

Spotify Kini Membenarkan Pengguna Menyekat Pengikut
Spotify Kini Membenarkan Pengguna Menyekat Pengikut 1

Tahulah anda yang sebenarnya Spotify juga ada ciri seakan media sosial, di mana setiap pengguna boleh mengikuti di antara satu sama lain? Melaluinya, senarai main dan muzik kegemaran atau juga muzik yang kerap distrim dapat dilihat oleh semua orang yang mengikuti anda.

Ciri ini mungkin bukannya fokus utama, tetapi ia masih diberi perhatian oleh Spotify. Terkini, Spotify membenarkan pengguna menyekat pengikut daripada mengakses profil anda. Secara tidak langsung senarai main, artis dan lagu kegemaran semuanya tidak lagi boleh dilihat. Ciri menyekat ini mudah diakses, buka profil dan terus tekan sekat. Jika anda sudah boleh maafkan atau menerima kembali apa jua kesalahan pengikut anda, anda juga boleh nyahsekat mereka kembali.

Spotify Kini Membenarkan Pengguna Menyekat Pengikut

Ini adalah sepertimana Spotify ciri menyekat artis tertentu agar mereka yang tidak minat boleh langkau dan tidak menstrim karya mereka. Buat masa ini, kami masih tidak menemui ciri ini pada Android dan iOS walaupun sudah mengemaskini versi terkini. Ia mungkin akan diedarkan secara meluas dalam minggu ini.

Spotify Kini Membenarkan Pengguna Menyekat Pengikut 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo