Artikel Terkini

Suami isteri berdepan detik cemas rumah dipecah masuk empat lelaki bersenjata

Suami isteri berdepan detik cemas rumah dipecah masuk empat lelaki bersenjata
Suami isteri berdepan detik cemas rumah dipecah masuk empat lelaki bersenjata 1

“Suspek seterusnya meminta si isteri menyerahkan barang kemas yang dipakainya sebelum dia dan ahli keluarga lain ditempatkan di sebuah bilik sementara suspek menggeledah rumah tersebut. Hasil pemeriksaan mendapati wang tunai sebanyak RM9,500 hilang.

“Kesemua suspek kemudian melarikan diri menggunakan sebuah kereta jenis Proton Waja dan kerugian akibat kejadian dianggarkan berjumlah RM30,000. Kertas siasatan dibuka di bawah Seksyen 395/397 Kanun Keseksaan iaitu samun berkumpulan dengan senjata,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Abdul Malik berkata, polis kini sedang mempergiatkan usaha mengesan individu terlibat selain meminta orang awam yang mempunyai maklumat berkaitan kejadian itu untuk melaporkan ke balai polis terdekat atau menghubungi talian 06-7904222.

Beliau turut menasihatkan kepada masyarakat untuk sentiasa menjaga keselamatan diri dan memastikan kediaman dikunci dengan rapi bagi mengelakkan kejadian yang tidak diingini berlaku. – Bernama

Suami isteri berdepan detik cemas rumah dipecah masuk empat lelaki bersenjata 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list