Infotainment

(TAHNIAH) Usop Selamat Bertunang, Rancang Nikah Pada Februari Tahun Depan

(TAHNIAH) Usop Selamat Bertunang, Rancang Nikah Pada Februari Tahun Depan
(TAHNIAH) Usop Selamat Bertunang, Rancang Nikah Pada Februari Tahun Depan 1

Dua tahun menyulam kasih, Usop akhirnya selamat mengikat tali pertunangan dengan Nur Fatihah kelmarin.

Usop

Tidak mahu lama bertunang, penyanyi itu berharap agar segala urusan perkahwinan mereka berjalan dengan lancar. Malah Usop juga mendoakan agar dia dan tunangnya mampu menghadapi segala ujian sebelum bernikah.

Kami rancang berkahwin secepatnya iaitu Februari tahun depan. Tarikh sebenar saya akan kongsikan kelak. Yang pasti, saya tidak mahu tunang lama-lama.

ucop bertunang

Akui Usop, kedua keluarga mereka gembira dengan pertunangan ini selain mendedahkan bahawa mereka merancang untuk melakukan majlis pernikahan tertutup nanti.

Menurut lelaki itu lagi, Fatihah merupakan gadis idamannya dan bersyukur mereka akhirnya bersama meskipun memulakan perkenalan sebagai sahabat sahaja.

Saya sendiri pun memang mencari wanita yang berhidung mancung, berkulit cerah dan lebih tinggi daripada saya. Tak sangka impian saya jadi kenyataan.

Bagi Nur Fatihah pula, dia mendedahkan banyak kelebihan yang dilihat dalam diri Usop hingga berjaya membuatkannya jatuh hati.

Saya suka sikapnya yang cukup lurus dan ikhlas. Dia juga memang tidak mengalah untuk berusaha memikat saya dulu meskipun dia agak muda.

Tambah ‘anak mami’ ini, Usop juga sangat menghormati orang tua dan berani berdepan dengan mereka bagi menyampaikan niat untuk menjalinkan hubungan yang lebih serius.

Semoga urusan mereka dipermudahkan.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.


(TAHNIAH) Usop Selamat Bertunang, Rancang Nikah Pada Februari Tahun Depan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo