Artikel Terkini

Twitter Akan Tawar Kod Pengesyoran Tweet Secara Sumber Terbuka Pada 31 Mac

Twitter Akan Tawar Kod Pengesyoran Tweet Secara Sumber Terbuka Pada 31 Mac

Elon Musk sebelum ini sedia menyatakan hasrat untuk menawarkan kod pengesyoran atau “Recommendation” dalam bentuk sumber terbuka – sekaligus membangunkan ia bersama-sama komuniti.

Kini, lanjutan daripadanya, Elon Musk berkongsi menyatakan akan menawarkan kod tersebut dalam bentuk sumber terbuka pada 31 Mac 2023 kelak.

Beliau turut menekankan yang mana algoritma mereka terlalu kompleks, dan tidak difahami sepenuhnya secara dalaman. Pelbagai masalah mungkin akan ditemui apabila kod sumber tersebut dikongsikan – dan pihak Twitter dijangka mengatasinya secepat mungkin.

Dengan langkah ini, Elon Musk menyasarkan untuk membolehkan para pengguna memahami kaedah algortima berfungsi dan membangunkan ia secara komuniti. Secara tidak langsung, input daripada pelbagai pihak lain akan turut mempercepatkan perkembangan dan penyelesaian masalah pada algoritma Twitter.

Sama-sama kita nantikan penghujung bulan ini untuk melihat sendiri kod sumber algoritma Twitter ini.kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo