Artikel Terkini

[VIDEO] Beri Alasan Pergi ‘Outstation’, Isteri Serang Majlis Kahwin Suami Dengan Madu

[VIDEO] Beri Alasan Pergi ‘Outstation’, Isteri Serang Majlis Kahwin Suami Dengan Madu
[VIDEO] Beri Alasan Pergi ‘Outstation’, Isteri Serang Majlis Kahwin Suami Dengan Madu 1

[VIDEO] Beri Alasan Pergi ‘Outstation’, Isteri Serang Majlis Kahwin Suami Dengan Madu 2

Seorang wanita di Jakarta, Indonesia bertindak ‘menyerang’ majlis perkahwinan suaminya bersama wanita lain bagi menggagalkan majlis lelaki terbabit.

Isteri serang majlis kahwin suami

[VIDEO] Beri Alasan Pergi ‘Outstation’, Isteri Serang Majlis Kahwin Suami Dengan Madu 3

Menerusi video yang dimuat naik oleh M Ridwan di TikTok, memaparkan wanita berkenaan membawa ahli keluarganya menyerbu majlis perkahwinan suaminya bersama bakal isteri kedua.

Di dalam video berkenaan turut kelihatan si isteri bergegas masuk ke dalam rumah bakal ‘madunya’ ketika majlis sedang berlangsung dan bertemu dengan pengantin perempuan untuk memberi amaran

Saya isteri kepada Yusuf, tolong jangan teruskan. Syaa akan tuntut semua harta Yusuf yang ada.

Dalam pada itu, wanita terbabit turut mengakui bahawa dia tahu lelaki berkenaan sudah mempunyai isteri, namun masih ingin meneruskan perkahwinan mereka.

Difahamkan, suaminya memberi alasan untuk pergi ke Surabaya kerana ada urusan penting, namun rupa-rupanya dia pergi ke Lumajang untuk berkahwin kali kedua.

Alasan suami nak pergi ke Surabaya. Rupanya nak nikah kat Lumajang. Sebenarnya si isteri tak tahu perkara itu dan ada orang yang datang rumah beritahu perkara sebenar.

Isteri nak lapor polis

@supriyanto2930? suara asli – Supriyanto – m ridwan

‘Kesian anak dia’

[VIDEO] Beri Alasan Pergi ‘Outstation’, Isteri Serang Majlis Kahwin Suami Dengan Madu 4 [VIDEO] Beri Alasan Pergi ‘Outstation’, Isteri Serang Majlis Kahwin Suami Dengan Madu 5 [VIDEO] Beri Alasan Pergi ‘Outstation’, Isteri Serang Majlis Kahwin Suami Dengan Madu 6 [VIDEO] Beri Alasan Pergi ‘Outstation’, Isteri Serang Majlis Kahwin Suami Dengan Madu 7 [VIDEO] Beri Alasan Pergi ‘Outstation’, Isteri Serang Majlis Kahwin Suami Dengan Madu 8

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet menyokong tindakan si isteri. Malah, ada juga di antara mereka yang berasa kasihan dengan nasib anak kerana perlu melalui perkara tersebut.

Sehingga artikel ini ditulis, video berdurasi dua minit 50 saat itu meraih lebih 15 juta tontonan dan mendapat lebih 943 tanda suka di TikTok.

Sumber : supriyanto2930, Tribunnews

[VIDEO] Beri Alasan Pergi ‘Outstation’, Isteri Serang Majlis Kahwin Suami Dengan Madu 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list