Infotainment

[VIDEO] Kawan Baikku Kini Jadi Ibu Tiriku…

[VIDEO] Kawan Baikku Kini Jadi Ibu Tiriku…
[VIDEO] Kawan Baikku Kini Jadi Ibu Tiriku… 1
October 13th, 2021 | by Shira

Kini Trending

[VIDEO] Kawan Baikku Kini Jadi Ibu Tiriku… 2

Jodoh memang tidak mengenal usia. Itu lah perumpamaan yang dapat digambarkan untuk pasangan ini. Memang tidak dapat dinafikan bahawa setiap perjalanan cinta seseorang itu berbeza.

Baru-baru ini seorang gadis dari Indonesia berkongsi satu kisah dimana rakan baiknya kini sudah bertukar status menjadi ibu tirinya.

[VIDEO] Kawan Baikku Kini Jadi Ibu Tiriku… 4

Memetik laporan Tribunnews, kisah luar biasa itu dikongsikan menerusi satu video yang dimuat naik di akaun TikTok, fiithryyyyy_22. Menurut Fitriani Yuda, dia dan rakannya itu sudah lama berkawan malah dia langsung tidak menyangka persahabatan mereka berakhir dengan satu ikatan ‘kekeluargaan’.

Fitriani sempat berkongsi momen bersama ibu tirinya ketika di bangku sekolah. Dalam foto tersebut kelihatan mereka berdua yang memakai baju seragam sekolah sangat akrab sambil tersenyum manis memandang kamera. Fitriani kemudian berkongsi pula gambar bapanya di atas pelamin bersama seorang gadis.

Difahamkan, bapa dan rakan baiknya itu telah mendirikan rumah tangga pada 28 Ogos yang lalu. Fitriani mengakui meskipun ibu tirinya adalah rakan baiknya sendiri namun dia begitu bahagia malah sudah merestui perkahwinan tersebut.

@fiithryyyyy_22Teman seperjuangan jadi mama dalam rumah??? #xyzbca #fyp? #CanYouFlipWithUs? Dj Lucid Dream X Hujan Badai Angin Ribut – DjKomangRimex

Sumber: Tribunnews, Fiithryyyy_22,


[VIDEO] Kawan Baikku Kini Jadi Ibu Tiriku… 6

The following two tabs change content below.


[VIDEO] Kawan Baikku Kini Jadi Ibu Tiriku… 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list