Artikel Terkini

Wanita curi gelang emas untuk langsaikan hutang kereta teman lelaki ditahan

Wanita curi gelang emas untuk langsaikan hutang kereta teman lelaki ditahan
Wanita curi gelang emas untuk langsaikan hutang kereta teman lelaki ditahan 1

“Pada hari kejadian kira-kira pukul 1 tengah hari, polis terima laporan daripada pembantu jurujual di kedai emas itu memaklumkan telah didatangi satu pasangan yang ingin membeli barang kemas, dan mengambil seutas gelang tangan emas pada 11.38 pagi.

“Suspek kemudian secara tiba-tiba telah membawa lari seutas gelang tangan tersebut dianggarkan berjumlah RM15,000, namun polis berjaya merampas kembali gelang tangan emas yang telah dipajak di sebuah kedai pajak gadai di bandar ini,” katanya dalam kenyataan, hari ini.

Beliau berkata, wanita terbabit yang disiasat di bawah Seksyen 380 Kanun Keseksaan telah pun dihukum penjara sehari dan didenda RM7,000.

Aidi Sham berkata, polis kini masih mengesan teman lelaki suspek, Muhammad Haikal Izhar, 20, beralamat di Bandar Sri Sendayan yang turut terlibat dalam kes kecurian tersebut, dan mana-mana individu yang mempunyai maklumat mengenai kejadian tersebut boleh menghubungi Pegawai Penyiasat, Sarjan Mohd Hazizi Abas di talian 019-3471916 / 06-6472344. – Bernama

Wanita curi gelang emas untuk langsaikan hutang kereta teman lelaki ditahan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list