Artikel Terkini

Wanita Mahu Dedah Sisi Gelap Caprice Pula?

Wanita Mahu Dedah Sisi Gelap Caprice Pula?
Wanita Mahu Dedah Sisi Gelap Caprice Pula? 1

Sebut saja nama Caprice, pasti ramai tahu penyanyi rap itu tidak pernah ketinggalan dan sering mengulas pelbagai isu panas yang menjadi bualan ramai di media sosial.

Bagaimanapun, tindakannya itu menimbulkan rasa kurang senang netizen yang muak dengan ulasan yang sering dilakukannya di media sosial.

BACA: Disindir Di Twitter, Caprice Nak Saman Mydin RM30 Juta 

Terbaru, hangat diperkatakan apabila seorang wanita di TikTok menyatakan bahawa dia bersedia untuk membongkar sisi gelap penyanyi itu.

“Kami dah ready nak bongkarkan sisi gelap Caprice,” tulisnya.

Perkongsian tersebut mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang menyokong tindakan wanita itu serta menyatakan tidak sabar untuk mengetahui sisi gelap Caprice pula.

Dalam pada itu, ada segelintir netizen meluahkan rasa lega apabila ada individu yang berani mendedahkan sisi gelap penyanyi itu.

Wanita Mahu Dedah Sisi Gelap Caprice Pula? 2

Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan identiti wanita tersebut. dan motif video itu dimuat naik. Difahamkan, perkongsian tersebut telah pun dipadam oleh individu berkenaan. 


Wanita Mahu Dedah Sisi Gelap Caprice Pula? 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list