Infotainment

Yuna Rahim Akui Memilih Watak, Tak Mahu Popular Disebabkan Kontroversi Murahan

Yuna Rahim Akui Memilih Watak, Tak Mahu Popular Disebabkan Kontroversi Murahan
Yuna Rahim Akui Memilih Watak, Tak Mahu Popular Disebabkan Kontroversi Murahan 1

Pelakon Yuna Rahim yang namanya kini semakin meningkat naik mengakui watak heroin yang digalasnya dalam drama terbaru berjudul Diari Seorang Suami agak berat kerana memerlukan pelbagai emosi untuk dihidupkan.

Membawa karakter remaja yang berkahwin pada usia muda, dia turut bergandingan bersama pelakon lain seperti Afieq Shazwan dan Keith Foo dalam drama tersebut.

Ujar pemilik nama penuh Shafiqah Husna Abd Rahim itu lagi, dia mengakui dirinya agak memilih apabila ditawarkan sebarang  karakter untuk dibawa dalam sesuatu naskah drama.

Ya, saya mengaku agak memilih untuk menjayakan mana-mana karakter sebab tak mahu jalan cerita yang sama sahaja. Nanti bila lihat semula perjalanan seni sebagai pelakon, nampaklah ada kepelbagaian.

Dalam pada itu, pelakon drama Angkara Cinta ini juga mendedahkan bahawa dia tidak gemar mencetuskan kontroversi atau gimik murahan hanya untuk mencipta populariti dan untuk meraih perhatian orang.

Secara peribadi, rasanya saya tidak memerlukan kontroversi, gimik murahan untuk menaikkan nama. Cukuplah orang kenal siapa Yuna Rahim dan bakat yang ada.

Jelasnya lagi, dia hanya ingin menjadi diri sendiri kerana tidak perlu mengejar populariti dengan cara sebegitu kerana ia akan memudaratkan diri pada akhirnya.

Sepahtu reunion


15 jam lalu

Shuib Muncul Dalam Episod Terakhir Sepahtu Reunion, Mengundang Rasa Sebak Netizen


Yuna Rahim Akui Memilih Watak, Tak Mahu Popular Disebabkan Kontroversi Murahan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list