Infotainment

“Dah Macam Bukan Islam!” – Tayang Babak Seakan ‘Bersetubuh’, Zul Ariffin Teruk Dikecam

“Dah Macam Bukan Islam!” – Tayang Babak Seakan ‘Bersetubuh’, Zul Ariffin Teruk Dikecam
“Dah Macam Bukan Islam!” – Tayang Babak Seakan ‘Bersetubuh’, Zul Ariffin Teruk Dikecam 1

Sejak kebelakangan ini sering kali kita lihat drama Malaysia dikecam ramai atas kerana sudah semakin berani menayangkan babak yang tidak mematuhi syariah agama.

Terbaharu, pelakon kegilaan wanita, Zul Ariffin ada memuat naik satu video memaparkan teaser drama akan datang lakonan beliau iaitu Perempuan Itu.

Bagaimanapun, akibat memuat naik video terbabit, Zul mendapat kecaman yang amat hebat dari netizen kerana tidak menyangkakan pelakon tersebut melakukan adegan itu.

Dilihat dari video yang dimuat naik, Zul bersama pelakon wanita di dalam drama itu seakan-akan melakukan adegan ‘bersetubuh’, malah pelakon wanita itu turut membuka baju Zul.

komen instagram

Disebabkan itu, ramai netizen yang merasakan pelakon-pelakon terbabit sudah melampaui batas memandangkan mereka beragama Islam serta berada di negara Islam, jadi adegan itu sememangnya tidak melambangkan imej Islam.

Sekadar info, drama Perempuan Itu merupakan drama bersiri arahan Erma Fatima dan ia dibintangi oleh Zul Ariffin serta Mimi Lana, dimana bakal ditayang pada bulan Ramadan.

“Dah Macam Bukan Islam!” – Tayang Babak Seakan ‘Bersetubuh’, Zul Ariffin Teruk Dikecam 2


4 minggu lalu

“Ini Soft P*rn Bendeee” – Babak Siti Saleha & Shah Iskandar ‘Bersama’ Dalam Kereta Dikecam


“Dah Macam Bukan Islam!” – Tayang Babak Seakan ‘Bersetubuh’, Zul Ariffin Teruk Dikecam 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list