Infotainment

Fara Fauzana Sedia Jadi ‘Nanny’ Anak Mizz Nina

Fara Fauzana Sedia Jadi ‘Nanny’ Anak Mizz Nina
Fara Fauzana Sedia Jadi 'Nanny' Anak Mizz Nina 1

Pada Mac lalu, pasangan selebriti Mizz Nina dan Noh Salleh mengumumkan berita gembira mereka mengambil anak angkat yang diberi nama Musa.

Baru-baru ini, Mizz Nina ada memuat naik perkongsian di Instagram menitipkan rasa syukur di atas ujian yang diberikan terutamanya ketika di bulan Ramadan.

BACA: Mizz Nina, Noh Salleh Ambil Anak Angkat

Menerusi entri itu, Nina berkata ujian yang diberikan Allah untuk menguji seseorang itu untuk melihat bagaimana kita menghadapi ujian berkenaan.

Tambahnya, ujian yang kita rasai akan menyucikan diri kita sendiri. Ujarnya, kadangkala kita perlu merasai kesakitan supaya boleh menjadi hamba Allah sentiasa bersyukur dan berserah diri kepada Allah.

Dalam pada itu, Mizz Nina turut berdoa agar diizinkan Allah untuk menyambut bulan Ramadan dengan yang lebih lembut dan bersedia untuk beribadah.

Malah, Mizz Nina berkata keadaan sekarang juga sangat berbeza apatah lagi dia kini bergelar seorang ibu dan diperlukan banyak nasihat.

Perkongsiannya itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang memberikan kata-kata positif buat Mizz Nina dan paling menjadi perhatian adalah komen daripada pengacara popular, Fara Fauzana yang bersedia untuk menjadi ‘nanny’ kepada Musa jika Mizz Nina mahu keluar berbuka berdua bersama suaminya.

Fara Fauzana Sedia Jadi 'Nanny' Anak Mizz Nina 2

Mizz Nina mendirikan rumah tangga dengan Noh pada 1 Julai 2011. Sehingga kini, pasangan itu belum dikurniakan cahaya mata lagi. Sebelum ini, Mizz Nina dilaporkan pernah menjalani rawatan kesuburan persenyawaan in-vitro (IVF).


Fara Fauzana Sedia Jadi 'Nanny' Anak Mizz Nina 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list